WAT IS 123 SILENT DISCO

Hoofdtelefoon? Hoe werkt het? Op de hoofdtelefoon zit een knopje waarmee je kunt kiezen tussen de kanalen die uitzenden.

Huur een silent disco dj set bij 123 Silent Disco, voor wel 4 DJ’s tegelijk. Bezorg je buren en de buurt nooit meer overlast. Huur daarom de Stille disco van 123 Silent Disco!

Normaalgesproken draait de DJ muziek en dat gaat dan vanuit zijn mengpaneel naar de luidsprekers. In het geval van een Silent Disco gaat dat snoer naar een zender toe, die dan een radiosignaal uitzendt naar de hoofdtelefoons! Het leuke eraan is, dat mensen onhoorbaar van de muziek genieten. Het is bovendien hilarisch om ernaar te kijken.

Geef je een buurtfeest in de straat, een BBQ-party in de tuin, een verjaardagsfeest, een disco in je kroeg en zit je met geluidslimieten of klagende buren? Huur dan onze stille disco DJ set van 123 Silent Disco! Het voordeel is ook dat je ondertussen als je even met iemand wilt praten, je koptelefoon kan afzetten of op 1 oor zetten en normaal kunt praten. En de dag daarna heb je gewoon je stem nog.

WEL EEN FEESTJE MAAR GEEN OVERLAST

Tuinfeest prive

Cafe Noire Zaandam


Wil je 123 Silent Disco bij je evenement?

Wij doen alles op maat, voor elke uitdaging hebben we een oplossing!

Ze zijn niet meer weg te denken uit het feestcircuit, de Silent Disco‘s! Overal kom je ons tegen. Perfect voor als je geen versterkt geluid mag hebben op je locatie of als andere zaken in de omgeving stoorzender zijn met hun lawaai. Het is natuurlijk geniaal om naar te kijken, al die mensen die lekker hard vals meezingen, zonder dat jij de muziek zelf hoort. Vooral als je meerdere dj’s tegelijk hebt, dan wordt het pas ECHT een feest!

Je kunt 123 Silent Disco inhuren voor een bedrijfsevenement, bootparty, straatfeest, festival, bruiloft, noem het maar op!